Monthly Archives: January 2015

LENGUH-LENGUH KAKI

    Kerap berjalan atau banyak berdiri menyebabkan anda rasa cepat lenguh kaki.Ini berlaku terutamanya dibahagian betis.Insyallah dengan berbekam dibetis kiri dan kanan akan melegakan masalah anda. Hubungi: PN AINI 019-2608092(BANGI) CIK FINA 013-3159752(KL) PN SITI 019-7864957(JB) PN SUZIAH 014-3533691(SABAH)

Posted in Uncategorized | Leave a comment

TURUN POWER CERMIN MATA SELEPAS BEKAM

“Dik perasan tak cermin mata akak lain hari ni?…saya pandang beliau “..Apa yang lain kak?.. .“Akk dah turun power cermin mata ni lepas kerap bekam kat tepi mata , ni cermin mata baru sebab pakai cermin yang lama pening ingatkan … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

OVARI BENGKAK KEMBALI SURUT …

    Pesakit ini menghadapi masalah endodmetriosis dan masih belum mempunyai zuriat.Pernah menjalani pembedahan beberapa tahun yang lepas.Beliau datang untuk mencuba rawatan bekam.Alhamdulillah setelah 2 kali membuat rawatan dipusat kami , beliau memaklumkan bahawa ovari beliau yang bengkak sudah surut … Continue reading

Posted in Uncategorized | 1 Comment

SAKIT KAKI..DAH BOLEH SOLAT BERDIRI

    Pesakit ini mengalami masalah sakit kaki dibahagian sebelah kiri.Berusia sekitar 40an tetapi kalau nak solat katanya kena pakai kerusi.Dah macam orang tua.Saya lakukan bekam disekitar bahagian urat kaki beliau yang sakit.Alhamdulillah dengan izin ALLAH swt selepas berbekam beliau … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

CAS RAWATAN BEKAM..

Cas rawatan bekam kami hanya RM5 percup.Dan ia adalah antara yang termurah dipasaran.Dapatkan temujanji awal untuk membuat rawatan Hubungi PN AINI 0192608092 @ whatsapp 018-9484375

Posted in Uncategorized | Leave a comment

TIK..TIK..TIK..BUNYI APA TU?.

  Petang tadi saya merawat seorang pesakit sawan.Beliau sering merasa kejang-kejang dan adakalanya ia berlarutan selama beberapa hari.sebelum ini saya memang ada merawat masalah yang sama tetapi biasanya sawan terjadi dalam masa beberapa jam sahaja.Semasa proses bekam dijalankan pesakit berasa … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

MIGRAIN..

  Masalah migrain apabila menyerang mendatangkan rasa sakit kepala disebelah bahagian kepala.Seterusnya akan rasa tegang di tengkuk dan mata akan jadi berbalam-balam apabila melihat cahaya.Pesakit migrain memerlukan rawatan bekam 2 minggu sekali dan insyallah akan sembuh..Malam tadi pesakit saya kata..” … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment