KETAHUI GANGGUAN MAKHLUK HALUS DENGAN BEKAM…(RM90.00)

Ada sesetengah orang yang mengalami sakit di sesuatu bahagian dalam tempoh yang agak lama.Contohnya sakit dibahagian pinggang,tengkuk,pening kepala berpanjangan,sakit dibahagian belakang lutut dan kaki terasa berat,letih lesu sepanjang hari.Puas berurut dan mendapatkan rawatan tetapi masih menemui jalan buntu dan tiada penyelesaian .

Perkara-perkara yang disebutkan diatas adalah kemungkinan anda mengalami gangguan makhluk halus.Apabila anda berbekam,ianya dapat dikenalpasti samada anda mengalami gangguan makhluk halus atau tidak.Biasanya mereka yang disyaki mengalami gangguan , tapak bekam ada tanda-tanda tompokan hitam dan darah mereka juga darah bertali.

Ada juga sesetengah orang yang tidak mempercayainya tetapi berdasarkan pengalaman saya membekam,pesakit yang menghadapi tanda-tanda yang disebutkan saya sarankan menjalani rawatan perubatan islam dan bila mereka  menjalani rawatan kebiasaannya memang sahih ada gangguan.

Sesungguhnya kewujudan jin dan syaitan ini sendiri ada ditulis didalam al quran.Jin suka mendiami darah manusia.

Rawatan bekam adalah salah satu usaha dan ikthiar bagi merawat masalah ini.Insyallah selepas berbekam badan yang terasa berat akan lebih ringan .Anda disarankan menjalani rawatn bekam dan ruqyah secara serentak

BEKAM MERAWAT SIHIR HANYA RM90.00 SAHAJA.. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.