JENIS -JENIS SAKIT KEPALA

Image result for sakit kepala

Diantara jenis dan punca sakit kepala adalah disebabkan perkara berikut:

  • migrain
  • sering berpanas
  • rabun
  • kurang tidur
  • salah bantal
  • darah tinggi
  • darah rendah
  • HB rendah

Sebelum berbekam saya akan mengenalpasti terlebih dahulu apakah masalah dan punca sakit anda

Hubungi PN AINI 0192608092 untuk temujanji

BEKAM SIHIR

Image result for SIHIR

Tujuan bekam ini dilakukan adalah untuk mengatasi masalah badan yang terasa berat dan lesu serta kemalasan maksimum akibat gangguan jin dan makhluk halus.Jin biasanya duduk didalam darah manusia pada sendi-sendi dibahagian tubuh badan.Dengan melakukan bekam sihir ia akan membantu mengeluarkan darah kotor yang mengandungi unsur-unsur makhluk halus.Insyallah badan akan terasa ringan dan gangguan jin akan berkurangan.

Cas rawatan bagi bekam sihir ialah RM100 utk 19 cup.

Sebarang temujanji rawatan sila hubungi PN AINI 019-2608092

RAWATAN BEKAM KERUMAH

Image result for kereta kartun

Bulan hadapan insyallah saya akan buat bekam kerumah pesakit yang memerlukan .Sila buat temujanji anda 3 hari sebelum rawatan.Berikut adalah tentang rawatan bekam kerumah:

Masa : 9pg-3ptg

Hari : Isnin- Sabtu

Cas Rawatan : RM5 percup (Minimum 10 cup)

Cas Pengangkutan :RM30-RM50

Kawasan :KL & Selangor

ATAU anda boleh memilih pakej RM150 (unlimited cup termasuk cas transport)

HUBUNGI PN AINI 0192608092 untuk temujanji

 

PROMOSI BEKAM OGOS

Image result for promosi

Bulan lepas ramai yang tanya kenapa bulan ni tak ada promosi..Kalau saya buat promosi setiap bulan nanti korang bosan pulak kan..camtu jer..

Nah..bulan ni sempena bulan kemerdekaan saya buat promosi bekam overhaul RM88 sahaja ( 21cup)

Berminat nak berbekam satu badan sila buat tempahan anda sekarang

PN AINI 0192608092

BERBEKAM MENYIHATKAN BADAN DAN HINDAR MENGANTUK

Berbekam dibahagian belakang kepala dan badan dapat menghindari daripada rasa mengantuk yang kerap dan keletihan.Ini diakui sendiri oleh pesakit saya yang kerap mengantuk apabila membuat kerja.Beliau mudah keletihan dan mudah mengantuk.Selepas dibekam dibahagian belakang kepala,badan dan tepi mata beliau merasa badan lebih segar dan mata lebih cerah.Jadi,kepada anda diluarsana yang menghadapi masalah yang sama cubalah rawatan ini.

HUBUNGI  PN AINI 0192608092 UNTUK TEMUJANJI

PENAWAR GOUT

Percaya atau tidak jika dikatakan bahawa gout boleh sembuh dengan kekerapan bekam yang berkala.Ini diakui oleh pesakit kami yang sudah sembuh dari penyakit gout setelah kerap berbekam.Sebelum ini saya syorkan beliau berbekam seminggu sekali dibahagian kaki dan alhamdulillah gout sudah tidak menyerang lagi

hubungi PN AINI 0192608092 untuk temujanji

Menawarkan rawatan bekam darah,rawatan bekam kerumah,urutan badan dan resdung untuk wanita dan lelaki di Bandar Baru Bangi, johor bahru dan Kuala Lumpur.