BEKAM MUKA TAMBAH SERI WAJAH

Walaupun muka anda tidak mempunyai jerawat atau gatal-gatal tetapi anda juga boleh melakukan bekam untuk menjadikan wajah nampak berseri dan kekal jelita.Bekam akan membuang darah bertoksid dan meremajakan kulit secara semulajadi tanpa perlu bergantung kepada produk-produk yang mahal dan memberi kesan sampingan.

 

Sebarang temujanji rawatan sila hubungi:

PN AINI 019-2608092(BANGI) 

CIK FINA 013-3159752(KL)

PN SITI 019-7864957(JB)

FAZERIN 017-5465185 (PONTIAN)

PN HASNI 0122-2257400(BEKAM KERUMAH)

2 thoughts on “BEKAM MUKA TAMBAH SERI WAJAH”

  1. assalamualaikum…

    saya ingin bertanya,adakah kaedah berbekam dapat membantu pesakit buah pinggang.untuk pengetahuan puan,saya mengalami kebocoran buah pinggang,dimana apabila urine test dilakukan terdapat darah dan protein dalam air kencing.doktor mengesyaki saya menghidap SLE.tubuh badan pesakit biasanya bertindak sebagai auto-imun.tetapi ujian darah yang dilakukan adalah normal dan saya tidak mempunyai tanda2 SLE yang nyata seperti sakit sendi,muka merah bila tekena panas dll.doktor juga mengesyorkan supaya saya melakukan biopsi iaitu pengambilan sampel buah pinggang.

    saya telah membuat keputusan untuk tidak membuat rawatan biopsi kerana khuawtir dgn kesan jangka panjang dan ingin mencuba rawatan alternatif lain.adalah berbekam dapat membantu masalah saya?

    1. wslm..bekam tidak dapat merawat masalah buah pinggang.apa yg boleh dibantu dengan bekam ialah dapat membuang toksid dalam badan dan mengeluarkan darah kotor dari badan puan serta melancarkan peredaran darah .Walaupun bekam tidak dapat membantu masalah puan , tetapi ia membantu badan puan akan lebih bertenaga dan terasa badan ringan selepas berbekam.insyallah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.