PAKEJ BEKAM MUKA + TERAPI AURA SERI (RM60.00)

Memiliki wajah yang kusam akan membuatkan seseorang tidak berkeyakinan dan rendah diri.Masalah wajah yang kusam bukan sahaja dialami mereka-mereka yang semakin meningkat usianya,kadang-kadang ia juga dialami dikalangan remaja.Bagi mereka yang menghadapi masalah wajah yang agak kusam ini anda boleh atasinya dengan berbekam dimuka bagi membuang darah kotor serta menaikkan seri diwajah anda.Selain daripada itu anda juga digalakkan untuk menjalani terapi rawatan aura seri.

Harga biasa bagi rawatan ini ialah:

Terapi aura seri RM50.00 sekali rawatan
Bekam Muka RM30.00

Kini Pakej ini berharga hanya RM60.00 sahaja bagi kedua-dua rawatan

16 thoughts on “PAKEJ BEKAM MUKA + TERAPI AURA SERI (RM60.00)”

 1. Salam. Saya ada masalah resdung dan berhajat untuk buat rawatan bekam di muka? Boleh saya tahu Berapa kosnya, dan dimana saya boleh dapatkan rawatan berdekatan kediaman saya. Saya tinggal di serdang.

 2. sala..sy ada masalah jerawat yg teruk trmsuk resdung..kulit muka sy kusam..brape bjet kalau sy nak buat rawatan bekam di muka..sy tinggal di ampang.

 3. Skum.. sy liyana, sy ada masalah akne yg teruk dimuka sy telah mmbuat bekam dimuka untuk beberapa kali sudah.Tp xmncukupi sbb sy slalu buat 3 hgga 5cup sja dsbbkn 1cup Rm20 dn sy mmpunyai mslh bajet disitu untuk mngambil cup bnyk untuk merawat mslh sy ini. Kalau sy ingin mmbuat bekam
  Dimuka mungkin dlm 10cup dan dibadan dlm 10 atau 20cup brape ye klu mcmtu??
  sy ingin mndapatkn rawatan dirumah sy tggl di ampang boleh ke kamu datang dan brape cas nye?
  Sekian terima kasih dn harap maklum balas ye.

  1. wslm..cas rawatan sy rm5/cup.utk muka rm30 x kira brape byk cup .skrg sy dah x menjalankan rawatan bekam kerumah,awk boleh telefon kawan saya pn hasni 012-2257400 untuk rawatan kerumah ya.tq

 4. Salam sy ingin mndapatkn rawatan bekam dirumah dan sy tggl diampang boleh saudari kesini?? Dan sy nk buat bekam dimuka dan badan disbbkn sy ada mslh akne@jerawat yg teruk dimuka dan hormon. Boleh ke? Brape cas untuk kesini ye? mungkin sy perlu buat 10cup dimuka dan 20cup dibadan. Yg pekej pnye ade lg x? Jika brkesempatan sy nk buat urutan badan skali.brape ye klu mcmtu?
  Terima kasih,harap maklum balas dr saudari.

 5. suami sy mempunyai nafas berbau selepas menjalani rawatan resdung gurah di muar.. bagai mana nk rawat? boleh ke bekam muka ni?

 6. assalamualaikum .. boleh tak puan hasni dtag ke rumah saya untuk buat bekam muka ?? rumah sye di tongkang pecah, 83010 batu pahat, johor darul takzim …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.